Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Uudised

PVC: kaupade tihe tugi PVC turg on nüüd\\ "lineaarne\\ tõmmatakse üles
Vabastusaeg: 2020-11-27 10:47:32  Löögid: 7

 

  Kuna uudis sellest, et Hiina liitus VABA kaubanduse tsooni nädalavahetusel, kodumaised polüolefiin turg kasutas ära " Ida tuul " et taas tõusta, futuuride šokk kiirenes, naftakeemia hinnad tõusid järsult madala inventuuri all, ja kohapealse turu kauplejad jätkasid järele jõudmist. Hooajaliste tegurite tõttu on põllumajandusfilmide tellimuste järg järk-järgult aeglustunud, nõudlus põhjaosa puistatud kile järele vähenes ja ainult pakendifailide tellimused olid suhteliselt hästi täidetud.Plastmaterjali turuhinna tõusu tõttu suruti tootmisahela järgmise etapi kasum kokku, nii et praegune tootmisahela järgmise etapi turg vajab endiselt peamiselt hanget ning on olemas suhtumine, mis näitab vastupidavust suurtele. Sellest hoolimata põhjustas uudis maomingi ülalpidamise kohta suure surve Lõuna-Hiina turul " Tõuse õhku. " taas, tõstes seeläbi riiklikke turge, suurendades lineaarsust ja madalat survet. Vaata praegust turuhinda, kõrge surve hind juba " hull " Jah.

  Eespool esitatud mitme kaubamärgi hinnavõrdluse põhjal näeme selgelt, et Lõuna-Hiina turu kõrge surve, nagu katkine tuulelohe, mis lendab aina kõrgemale ja kõrgemale, on kontrolli alt väljunud, paljud kaupade kauplejad katavad nõud, et mitte saada juhusliku kasumi. Kõrge survega on ka lineaarne ja madal survepakkumine aktiivselt tõusmas, kuid suhteliselt piisava lineaarse ja madala rõhu tõusu pakkumine on ilmselgelt piiratud (madalate hindade tõusu põhjustab ka tihe kaup). Turu seadus on see, et pärast buumi peab turg kokku varisema.Millal siis praegune buum maha jahtub?

  Zhong Yu info usub, et praegune kõrge turuhind on teinud allavoolu raske kanda, uudis domineerib spekuleerimise mentaliteediga on tugev, kuigi mõned praegused tarned on ranged, kuid pakkumise hind väljaspool oma ratsionaalset ulatust, nii et hind ei ole ilmne. Ilma järgmise etapi toetuseta on lühike tõus nõrk, eeldatakse, et turg ei kesta kaua pärast koopiate tegemist, vaid ka lootust, et tootjad on mõõdukas kõrge positsioon.

Eelmine: No

Järgmine: No