Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Uudised

PVC: kaupade tihe tugi PVC turg on nüüd\\ "lineaarne\\ tõmmatakse üles
Vabastusaeg: 2020-11-27 10:47:32  Löögid: 11

 

  PVC siseturu hiljutine hind tõuseb jätkuvalt alates oktoobrist, kui PVC siseturu hind kord tõusis, võib öelda, et " lineaarne " Tõmba olukord üles. Vastavalt zhongyu teabe jälgimise andmetele, alates novembrist 17, kasvas Lääne-Hiina kaltsiumkarbiidi PVC turuhind 7,700 yuan/ton, 15% kõrgemaks kui oktoobri alguses, ja etüleeni PVC turuhind tõusis 8,100 yuan/ton, 16% kõrgemaks kui varase oktoobri hind. Zhong Yu Info analüüs usub, et peamised tegurid, mis põhjustavad hiljutist PVC hinna tõusu Hiinas, on tooraine hinnatõus, turu pakkumise vähesus ja üldise turu spekuleerimise toetamine.

 

  Toorainega seotud aspektid: oktoobrist alates on kaltsiumkarbiidi hind ka pidevalt kõrgem, sisemine Mongoolia piirkond wuhais, Wu mitmesugused kaltsiumkarbiidi elektrikatkestuse tasemed on toonud kaasa üldise pakkumise languse, millele lisandub täielik PVC-seadme osade hooldus, mis on väljaspool ohtuvähenevate mahtude ja mitmete tegurite osas tõusis kaltsiumkarbiidi hind alates oktoobrist kuni 27%-ni, vastavalt zhongyu seireandmete andmetele, et alates novembrist on 17 omamaise kaltsiumkarbiidi hinnad alates 2019-kõrgustest tõusnud. Tooraine hindade pideva tugevnemise tõttu suurenevad PVC tootmiskulud jätkuvalt, nii et ka hind tundub ühtmoodi tõusvat.

 

  Pakkumise poolel: seoses PVC-seadmete hiljutise tootmise vähendamise või seiskamisega Ameerika Ühendriikides, Euroopas, Lõuna-Koreas ja teistes riikides vääramatu jõu ja rikete tõttu, on ilmnenud tarnepuudujääk rahvusvahelisel turul, mis on soodustanud kodumaiste PVC tootjate üha suurenevat ekspordisuundumust; Siseturu osas on teatatud, et praegune PVC ettevõtete seadmete kasutusmäär on ligikaudu 78%-line, kuid müügieelsete tellimuste tõttu ei ole mõned ettevõtted jõudnud lõpule, mõned ettevõtted on pöördunud piiratud tellimuste poole, turu üldine puudujääk suureneb pidevalt.

 

  Nõuded: tavapärane nõudluse aastaaeg " Kuldne üheksa hõbe kümme " Alustab PVC tööstuse järgmise etapi tooteid, millele lisandub väike vale kümme pärast järgmise etapi varude täiendamise toetusprogrammi avamist, kuid kui ilm muutub külmemaks, muutub kinnisvara tööstus järk-järgult kahvatuks, PVC torutööstus hakkab järk-järgult vähenema ja koos PVC hindade tõusuga,Ettevõtte tootmisahela järgmise etapi aineline resistentsus tõuseb kõrgele hinnale.

 

  Kokkuvõtvalt võib öelda, et praegu on PVC siseturu turg, toorainehindade hetketurupuudus tugev, futuurkettad tugevad šokid jne. Heade uudiste toel on eelisjärjekorras turu kui terviku lühiajaline trend või kõrge ja volatiilse viimistlusprotsessi säilitamine, kuid välismaise pakkumise poolel on järk-järgult lihtsam,PVC hinnad jätkuvalt tugevdavad võimsust või varisevad kokku, turutehingute raskuskese või on potentsiaali nõrgeneda.





Eelmine: No

Järgmine: No